ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ 31/10/14

Αντικαταστάσεις Διαιτητών

 Στον  Κυριακάτικο αγώνα  της Β΄ Κατηγορίας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – Α.Ο.Α.Δ, αντί του διαιτητή Νίκου Πότογλου ορίσθηκε ο Βασίλης Σακκάς

Στον       Κυριακάτικο αγώνα   της Α΄ Κατηγορίας Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΌΣ αντί της βοηθού Παναγιώτας Κουτσουμπού ορίσθηκε ο Κώστας Χατζηγιάννης

ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος, και η Επιτροπή Υποδομών  ενημερώνουν  ότι ο Κυριακάτικος αγώνας της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΘΗΣΕΑΣ στο γήπεδο Σιταποθηκών θα ξεκινήσει στις 12.30– κι όχι στις 12.45.

 Επίσης ο Κυριακάτικος αγώνας του Παιδικού Πρωταθλήματος ΑΜΦΙΑΛΗ – ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ στο γήπεδο Σιταποθηκών θα ξεκινήσει στις 18.30 – κι όχι στις 18.15

*Αναφορικά με τον Κυριακάτικο αγώνα Α.Ε. Ολυμπιάδας – Προοδευτικής στο γήπεδο Σιταποθηκών( ώρα 15.30), η Ε.Π.Σ.Π.  ενημερώνει ότι εισιτήρια  για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να προμηθευθούν από τα δύο σωματεία τα οποία έχουν αναλάβει την  διακίνηση τους.

 Την Κυριακή 2.11.2014  από ώρα 14.00 έως και 18.00 γίνεται γνωστό ότι με εντολή της αστυνομίας  δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των Ι.Χ. και μοτοσυκλετών επί της οδός Δραγατσανίου, στο κομμάτι που αντιστοιχεί στην  είσοδο του γηπέδου Σιταποθηκών.

*Τους παρακάτω αυριανούς αγώνες των Πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου(και της Δευτέρας)θα παρακολουθήσουν μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11/2014

 Α.Ε.ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ( ο κ. Αγ. Σκούταρης)

 Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ( ο κ. Π. Λαπατάς)

 ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ( ο κ. Κ. Χολέβας)

 ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ( ο κ. Δ. Βάλβης)

 ΚΥΡΙΑΚΗ 2/11/2014

 Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ( ο κ. Ι. Σπάθας & ο κ. Π. Νταλάκος)

 ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ( ο κ. Κ. Χολέβας)

 Α.Ο . ΧΑΛΚΗΔΩΝ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ( ο κ. Λ. Κανδύλης)

 ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ( ο κ. Απ. Μαρούλης)

 ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ ( ο κ. Δ. Βάλβης)

 ΕΙΡΗΝΗ 2005 – ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ ( ο κ. Γ. Κουνιάς)

 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ( ο κ. Αν. Νομικός)

 Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ( ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 3/11/2014

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΟ.ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ο κ. Κ. Χολέβας)

 ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ( ο κ. Π. Λαπατάς)

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.