ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ 13/9/18

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα «LAMPIRIS GARDEN» – Λεωφόρος Δημοκρατίας( γέφυρα ΟΛΠ)& Π. Νικολαΐδη – στο Nέο Ικόνιο Περάματος, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγωνιστικών προγραμμάτων  Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας καθώς επίσης και η κλήρωση των αγώνων της  Γ΄ Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά.

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

Η Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει ότι η Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Κ18 (2001 και μεταγενέστερα) και Κ16 (2003 και μεταγενέστερα).

Οι κληρώσεις  των δύο Πρωταθλημάτων (διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος) θα γίνουν  την Τετάρτη  19 Σεπτεμβρίου ενώ η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία Α’ Κατηγορίας είναι υποχρεωμένα να δηλώσουν συμμετοχή και να ολοκληρώσουν τουλάχιστον ένα από τα Πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Επιτροπή Υποδομών της Ε.Π.Σ. Πειραιά (Κ18 – Κ16 – Κ14).

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.